850 moderne hotelkamers, in de mooiste
vakantiegebieden
Geen boekings-, reserveringskosten en
geen toeslag voor 1 persoonskamers
Hoge kwaliteit tegen de
voordeligste prijs
Aanbetaling is niet
verplicht
Zuid-Limburg

Enjoyhotel Abdij Rolduc

Zuid-Limburg

Enjoyhotel Abdij Rolduc

Zuid-Limburg

Enjoyhotel Abdij Rolduc

Zuid-Limburg

Enjoyhotel Abdij Rolduc

Mondo Verde

Dieren, attracties en de mooiste tuinen van over de hele wereld. In Mondo Verde zie je het allemaal op 1 dag! In dit familiepark in Nederlands-Limburg is van alles te zien en te doen voor zowel jong als oud. Wist je dat onbeperkt eten inbregepen is in je toegangsticket?

Gaia ZOO

In GaiaZOO reis je in één dag over de hele wereld en ontmoet je vele bijzondere en unieke dieren. GaiaZOO biedt een onvergetelijk dagje uit voor jong & oud. De dieren zijn er in alle vormen, maten en kleuren. In GaiaZOO ontmoet je 150 verschillende diersoorten, van A(ap) tot Z(ebra). Alle dieren bezocht? Speelplezier in overvloed!

Schacht Nulland

De Schacht Nulland behoorde tot de voormalige Domaniale Mijn in Kerkrade. De oudste steenkolenmijn van Nederland. Vanaf 2006 is het een dependance van het Discovery Center Continium, Museumplein Limburg. Oud-koempels van de Domaniale Mijn hebben de stichting ‘Koempels van de Domaniale’ opgericht. Ze hebben de schacht opgeknapt en ingericht als museum.

Aachen stad

Sommigen zeggen dat het drielandenpunt Duitsland-Nederland-Belgie de keizerstad zo uniek maakt. Anderen beweren dat het de dom van Aken. Beide zijn correct. Al geloven wij dat er nog veel meer te beleven valt. Kom er zelf achter wat de stad zo uniek maakt.

Valkenburg

Kloppend hart van het heuvelland

Verscholen tussen de mosgroene heuvels, in het hart van het beschermde natuurgebied Heuvelland, flonkert het mergelstadje als middelpunt, met haar rijke toeristische traditie: al meer dan 135 jaar een grote trekpleister. Rondom de indrukwekkende kasteelruïne en boven de eeuwenoude gangenstelsels ligt de charmante, middeleeuwse stadskern vol terrassen en winkeltjes. Omringd door een 5-sterrenlandschap zijn rust en natuur nooit ver weg.

Aan de wandel

Valkenburg aan de Geul is uitgeroepen tot wandelgemeente van Nederland! Het goudgele mergel en bronsgroen natuurschoon vormen een indrukwekkend decor waar wandelaars genieten van bijzondere vergezichten, prachtige hellingbossen en holle wegen. Valkenburg is hiermee uniek in Nederland!